Leijonakärrit on todella kovia luita ja kombocharget tekee pahaa jälkeä. Heroa sais kitattua hieman paremmaksi jos irrottas jostain pisteitä. Ja monster mädnes armeijastahan leijonat tykkää kun hullut puurosta.
Mageja olen tähän mennessä pelannut niin että Whitista on 3 spelliä ja metallista kaksi, mutta pitää vielä testata niin että molemmat taikovat White magickiä. Shield of ste Ancients countterit toimii pirun hyvin kärrejen kans ja kaikki ne turhat irto woundit tippuu kokonaan pois.
Core on aikalailla niin nopea kun se nyt yleensä voi olla. Shelmit scooraa ja reverit directoreita ja sotakoneen hakijoita.
Leijona kaartia olen turvottanut tuohon 28; alun perin 24 vahvasta. Jalkamagu dropataan yleensä tänne.
Smasterit ei kestä ammuntaa yhtään, mutta toimivat suurinpirtein joka toisessa pelissä.
2 kärrin ryhmään piilotetaan kärrimaagi ja kytätään sopivaa paikkaa combochargeen tai kylkeen.
Jääpeeniksiä en oikein osaa pelata, mutta toisaalta se kerää aika lailla huomiota (ammuntaa) muilta, antaa synergiat debuffien muodossa ja on ainoa terror –elementti tässä listassa. Olen ajatellut vaihtaa pariin lentopulkkaan, mutta jostain pitää rapsuttaa pisteitä.
Charrut:
Prince, General, Royal Huntsman, Lion Chariot, Longbow, HS, Flesh Render, Dragonscale Helm, Talism.Sup.Shielding, Divine Icon. (361pts.)
Commander, BSB, Royal Huntsman, Lion Chariot, GW, Longbow, HA, Daemon Hunter`s Helm, Lucky Charm. (245pts.)
Mage, Level 2, White magic, Reaver Chariot, Gemstone Amulet, Tome of Arc. Lore. (165pts.)
Mage, Level 2, White magic (tai vaiht.eht. Metal), Obsidian Pebble, Dispell Scroll. (140)
Core:
2 x 6 Highborn Lancers, 5+, Cha, Std. (2 x 157pts.)
3 x 5 Elein Reavers, 5+, Bow. (3 x 105)
Special:
28 Lion Guard, FCG, Screaming Swords (champ.), Flaming Std. (432pts.)
14 Swordmaster, Std, Mus, Gleaming Pennant. (203pts.)
2 Reaver Chariot
Rare:
1 Jääpeeniks (200pts.)
Kertokaa jos herättää mietteitä.