Olen kerännyt näitä true finest of the holy emperor god jätkiä jonkin aikaa. Pelaan vain apocalypse-pelejä muutaman kerran vuodessa, joten armeijalla ei ole mitään päämäärää. Kaikki figut yhteenlaskettuna maksavat pisteissa noin 8500, johon olen laskenut mukaan Thunderhawk gunshipin joka on ollut työn alla viimeiset pari vuotta. Maalattuna on 2nd Battle Company armeijan selkärankana ja teen ehkä toisenkin jos tekee mieli kun saan kaikki muut valmiiksi. Tarkoituksena olisi myös tehdä Deathknell termiitihyökkäysmuoto josta puuttuu 10 Terminatoria. Myös pieni IG tai inkvisitio tekisi gutaa.
Mitä maalaukseen tulee, olen käyttänyt jalkaväelle samoja maaleja koko komppanialle. Chaos Black -> Scab Red (-> Red Gore) -> Blood Red -> Red Ink+Flesh Wash(+vesi). Ajoneuvoihin olen tehnyt erilaisia kokeiluja joten ne eivät ole mitenkään yhtenäisiä.
Kuvia lisätty 7.5.2009: Mephiston, pari dredii, Honour Guard, terminaattorit, Techmarine
11.5.2009: Assault Squad, Tactical Squad, Jump Pack Chaplain
13.6.2009: Predator, Assault Terminators x2, Veterans, Chaplain, Dante, Assault Marines, Devastators x2, Whirlwind
HQ
Dante "Speedcore Dandy"

Mephiston

Chaplain, jump pack.

Chaplain, terminator armour. Ette kommentoi silmiä! :D

Honour Guard. Kuvaussessiot feilas.

Honour Guard / Veterans / Kill Team / Jotain pro settiä

-----
Elites
Camotettu dredi. Saatan tehdä camolle jotain jatkossa.

Normidredi.

Venerable_Furioso_Death_Company_Dreadnought

Termareita. Valo feilas.

Terminators. Black Reach rungot (sahattu vatsan kohdalta posen takia) ja jämä Lightning Clawit

Assault Terminators. Panssari ja vasarat kesti tunnin joten speedpaintista puhutaan.
'Techmarine ja saatto. Ancient assault forcehan siitä tulee neljällä (jatkossa viidellä) dredillä.

-----
Troops
Ensimmäinen valmis ja kuvattu skuadi. Varmaan ainoa paketista ostettu. Muut ovat joko macgraggea, käytettyjä, random mariineja tjsp.

Joku ihmeen mäkgräg setti.

Assault Speissit.

Lisää Assault Speissejä.

-----
Fast Attack
Land Speeder. Ensimmäinen figu johon tuli mustaa. Vinkki: 5th company tulossa seuraavaksi :-)

-----
Heavy Support
Whirlwind 1/2

Predator Annihilator. Jatkossa kaikki valot tulevat olemaan neonsiniset!

Whirlwind 2/2

Devastators1

Devastators2

-a
PS. Ihan tajuton määrä figuja vielä maalaamatta ja/tai kuvaamatta. Nostan tämän aiheen tulevaisuudessa.